Inloggen
Inloggen

Vul hieronder uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Na het plaatsen van uw eerste opdracht krijgt u automatisch van ons deze login gegevens toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
T +31 (0)30 760 10 14
09:00 tot 17:00 bereikbaar

Hoe werkt het

Offertes aanvragen

Op OfferteStad kunt u heel eenvoudig en bovendien volledig kosteloos offertes aanvragen. U hoeft hiervoor alleen maar uw contactgegevens in te vullen en een omschrijving van de werkaamheden die u uitgevoerd wilt hebben. Vervolgens pakt een van onze medewerkers deze op en gaat passende bedrijven die bij u in de regio zitten benaderen. Omdat wij met een selectieve groep van bedrijven werken, zult u nooit bedolven worden onder de offertes. In de meeste gevallen worden er maximaal 5 offertes uitgebracht. Het is uiteindelijk nog steeds aan u of u met een van deze bedrijven in zee gaat. U zit nergens aan vast. Doordat u offertes vergelijkt kunt u eenvoudig tot wel 40% besparen op de kosten.

Er zit geen herroepingsrecht op de dienstverlening van Offertestad. Na het aangaan van een offerte heeft de betreffende te maken met het bedrijf die de offerte heeft opgesteld (waar de klant voor heeft gekozen). Bedenktijd bij aangaan van een order kan verschillen per aanbieder. Informeer bij de betreffende offerteverstrekker naar de mogelijkheden tot ontbinding van de overeenkomst na uw akkoord.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Voor bedrijven (offertes uitbrengen)

OfferteStad neemt graag het werk voor u uit handen. Door te adverteren middels zoekmachines en gerelateerde websites, maakt OfferteStad het mogelijk om u met de personen in contact te brengen die daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of service. Hiermee is OfferteStad in staat u kwalitatieve leads aan te bieden tegen aantrekkelijke tarieven.

1. Ontvang leads

Wanneer er een nieuwe opdracht binnen is gekomen, dan sturen wij u eenmaal per vijf uur een e-mail om u hiervan op de hoogte te brengen.

2. Bekijk de opdracht

U kunt op uw eigen pagina alle opdrachten bekijken. Ziet u een opdracht dat u interessant vindt? Dan kunt u de contactgegevens opvragen.

3. Offerte uitbrengen

U kunt vervolgens telefonisch of per e-mail contact opnemen met de particulier om uw offerte uit te brengen.

Dit zijn uw voordelen

  • Wij richten echt op uw regio (provincie)
  • Alleen echt geïntresseerde klanten
  • Geen contracten
  • Kies zelf de leads als deze interessant zijn
  • Geen verborgen kosten